News

Laatste informatie

Zoals jullie weten hadden alle clubs nieuw materiaal besteld bij SportIdent om deze Sylvester glans bij te zetten. Jammer genoeg heeft SportIdent problemen met een van zijn leveranciers en kon het materiaal niet tijdig geleverd worden. Om ons uit de nood te helpen heeft SportIdent ons materiaal uitgeleend maar spijtig genoeg heeft dit materiaal geen kniptangen om te gebruiken als back-up. We vragen dat je extra aandacht schenkt aan de audio feedback die een goede registratie bevestigt.

Starttijden

Starttijden zijn terug te vinden op:  https://helga-o.com/start/

Inschrijving afgesloten

Na het sluiten van de inschrijvingen zien we dat meer dan 440 orienteurs ingeschreven zijn voor deze wedstrijd. Sommigen voor één of twee dagen maar de meerderheid voor de volledige Sylvester. Gemiddeld tellen we 380 deelnemers en dan rekenen we nog op een 80-tal daginschrijvingen.

Voorlopige deelnemerslijst

De voorlopige deelnemerslijst (na de eerste deadline) is terug te vinden op de website https://helga-o.com/start/index.php?lauf=1779. Momenteel zijn er 380 verschillende deelnemers.

Organisatie verloopt volgens plan

 De herziening van alle wedstrijdkaarten is gebeurd.

Baanleggers en controleurs zijn volop aan de gang om te zorgen voor pittige, uitdagende wedstrijden.

Inschrijving leden Belgische clubs

Leden van Belgische clubs die inschrijven voor eind november en dit voor alle 5 dagen doen dit via O'Punch (en dus niet via hun club); voor alle andere inschrijvingen (niet alle dagen of in december) gaat dit via Orienteering Online.

Inschrijven mogelijk

De inschrijfmodule via Orienteering Online is geopend.

Sylvester 2019, hier zijn we

Na enkele rustigere maanden zijn onze batterijen opnieuw opgeladen en vliegen we er in om deze nieuwe Sylvester op te starten. Voornaamste nieuwigheid in 2019 is dat we niet langer gebruik maken van het EMIT-systeem maar dat we zijn overgeschakeld naar SportIdent.

Sylvester 2018 is voorbij

Na een zeer intensieve maand kijken we terug op wat wij geloven dat een succesrijke editie van de Sylvester 5-daagse was. We hopen dat jullie er van genoten hebt en wensen jullie nog een goed jaareinde. Verder wensen we jullie het allerbeste voor 2019 en hopen jullie terug te zien na Kerstdag 2019 voor onze volgende Sylvester 5-daagse.

Wij zijn klaar, we hopen jullie ook

Nog enkele kleinere zaakjes te regelen en dan staan we klaar om jullie te ontvangen. Nog wat laatste informatie:

- Starttijden zijn beschikbaar via de Helga-website: https://helga-o.com/start/

- Overzicht + laatste info: http://orientatie.org/sites/orientatie.org/files/event-documents/briefin...

Pages