News

Sylvester 2017 is voorbij

De Sylvester 2017 ligt weer achter de rug. Bedankt aan alle deelnemers maar een extra dank aan die tientallen medewerkers van de diverse clubs om met zijn allen samen dit grootse evenement in goede banen te hebben geleid.

Nog een goed jaareinde en onze beste wensen voor het nieuwe jaar.

 

Assistentie nummer

Het telefoonnummer 0032/496/98.95.55 kan tijdens de Sylvester 5-daagse gebruikt worden voor noodgevallen. Dit nummer staat ook op de loopkaarten alsook in de brochure welke je bij de registratie ontvangt. Hopelijk heb je dit nummer niet nodig.

Succes op de wedstrijden.

Starttijden beschikbaar

15 december is de laatste dag om in te schrijven

Tot en met 15 december kan je nog inschrijven om deel te nemen in je eigen categorie. Daarna is er enkel nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de dagomlopen.

Voorlopige startlijst beschikbaar

De voorlopige startlijst is beschikbaar op https://helga-o.com/start/ Gelieve categorie alsook EMIT nummer te checken; problemen doorgeven naar info@sylvester.be

 

Eerste deadline afgesloten

Bij het afsluiten van de eerste deadline stellen we vast dat we reeds meer dan 400 verschillende deelnemers hebben. Daar niet iedereen alle dagen loopt komen we  elke dag tot iets meer dan 350 deelnemers. De voorlopige deelnemerslijst zal een van de volgende dagen beschikbaar komen. We houden jullie op de hoogte.

Deadline voor goedkoopste inschrijving is nabij!!!

Denk er aan dat 30 November de laatste dag is dat kan ingeschreven worden voor de Sylvester aan het goedkoopste tarief. Vanaf 1 december en dit tot 16 december kan je nog wel inschrijven maar dan betaal je iets meer.

Inschrijven

V.V.O.-atleten denk er aan om in te schrijven voor 30 november als je gebruik wil maken van het goedkoopste tarief. Inschrijven dient te gebeuren via je clubverantwoordelijke.

Voorbereiding verloopt volgens plan

Al het voorbereidende werk verloopt volgens de planning.

De kaarten zijn volledig herzien, de accommodatie is vastgelegd en de baanleggers zijn er mee gestart om zo van de 30e editie van de Sylvester een succes te maken.

Inschrijvingen mogelijk

Het inschrijvingsformulier op www.orienteeringonline.net is aangemaakt zodat vanaf nu de inschrijvingen voor deze wedstrijd mogelijk zijn.

Opmerking: het aantal ingeschreven deelnemers mag aan de lage kant lijken doch het dient opgemerkt dat deelnemers van Belgische clubs moeten inschrijven via hun clubverantwoordelijke.

Pages